Profil

Firmaprofil

HD Medical har fagpersoner ansat som er specialister i fantomer og simulatorer til færdigheds- og simulations træning inden for sundhedssektoren. Vi sælger primært til sygehuse, hospitaler, uddannelsesinstitutioner, medicinalbranchen, forsvaret, politiet og redningstjenesten.

Vi er altid parate til at hjælpe dig, hvis du har set eller hørt om et produkt, som er interessant for netop jeres træning / uddannelse. Vi rådgiver om løsninger og muligheder inden for jeres uddannelse / speciale.

Du er altid velkommen til at kontakte os for nærmere information og vi kommer gerne ud til dig/jer og præsenterer produkterne. Vi dækker hele Skandinavien.

HVEM STÅR BAG HD MEDICAL?
Med viden om, at ”Simulation makes a difference for the Patient”, har vi specialiseret os i medicinsk udstyr til kliniske og kirurgiske færdigheder inden for simulations træning.
Produkterne er målrettet til sygehuse, hospitaler samt uddannelses institutioner.

Udviklingen inden for færdigheds-og simulations træning går stærkt, og det kan være vanskeligt, at navigere i de mange muligheder på markedet. Derfor står jeg klar og rådgiver med løsninger og muligheder som sikrer, at I vælger de rigtige fantomer.

Vi er 100 % dedikeret til dette område og er uddannet operationssygeplejerske.

Vores værdier er:
• At holde os ajour med udviklingen
• Går ikke på kompromis med kvaliteten
• Serviceniveauet prioriteres højt

FÅ GRATIS RÅDGIVNING OM LØSNINGER OG MULIGHEDER  INDENFOR JERES UDDANNELSE / SPECIALE.

Kontakt os endelig for nærmere information (hvis i har set eller hørt om et produkt / fantom) eller konstruktiv sparring om løsninger og / eller muligheder i forhold til hvilke produkt du skal vælge til netop jeres træning / uddannelse.
T: +45 22 42 22 10